Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

17/2/2017

El Mercat Municipal de Manlleu organitza la II sardinada popular el dimecres 1 de març

Coincidint amb el darrer dia de Carnaval, el dimecres 1 de març, els comerciants del Mercat Municipal i els alumnes del curs d’auxiliar de cuina organitzen una sardinada popular a la plaça del Mercat d’11 del matí a 1 del migdia.

El Mercat municipal de Manlleu organitza la segona sardinada popular el proper dimecres 1 de març, coincidint amb el darrer dia de Carnaval, conegut popularment com el dia de l’enterrament de la sardina. 

D’11 a 13h, els alumnes del PTT Manlleu d’auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració, couran sardines a la plaça del Mercat acompanyades de pa i vi calent per 2 €. 

La sardinada, que es va celebrar l’any passat per primera vegada i va servir més de 200 sardines, forma part del programa d’activitats que porta a terme el Mercat durant tot l’any, com la Caminada Gastronòmica, els tallers de cuina, la nit de tapes i les corals de música. 

L’Associació de Comerciants del Mercat valora molt positivament aquesta iniciativa que té per objectiu reforçar les accions de dinamització comercial ja engegades des del Mercat, consolidar l’activitat de promoció i animació al  carrer i donar reconeixement a la tasca de l’alumnat del PFI-PTT Manlleu, amb seu al Mercat Municipal.

 


Data de modificació: 17/02/2017 09:20:51

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter