Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

3/2/2017

Passegem pel Patrimoni natural, cultural i artístic de Catalunya amb Mercè Puntí

Es faran 6 sessions, cada dijous, començant el 9 de febrer i acabant el 16 de març, de 2/4 de 5 a 2/4 de 6 de la tarda a la sala d’actes de la residència AURA. Les sessions estan obertes a tothom qui vulgui assistir-hi.

Des de la regidoria de Gent Gran, i arran de l’èxit del curs d’Història de Catalunya que es va fer l’any passat, aquest any es vol fer una nova aposta per la cultura del nostre país i s’organitzen unes xerrades sota el títol: “Passegem pel Patrimoni natural cultural i artístic de Catalunya”. 

Es farà en 6 sessions, cada dijous, començant el 9 de febrer i acabant el 16 de març. Les sessions es faran a la sala d’actes de la residència AURA de 2/4 de 5 a 2/4 de 6 de la tarda, i estan obertes a tothom que vulgui assistir-hi. 

Cada sessió està dissenyada seguint un itinerari, com si féssim turisme o anéssim de passeig. Es donarà una visió general dels elements més significatius del patrimoni que es tracta, tot explicant-ne de manera entenedora els trets més bàsics. Es farà amb suport audiovisual, aportant,  si escau, textos, cançons, música de l’època , anècdotes ....

Totes les sessions seran conduïdes per Mercè Punti Sañé, llicenciada en Geografia-Història i Art per la Universitat de Barcelona i durant molts anys dedicada plenament a docència. 

El calendari i temàtica serà el següent: 

Dijous dia 9: Passegem pel Patrimoni natural, cultural i artístic de Manlleu.

Dijous dia 16: Passegem pel Patrimoni natural, cultural i artístic de Vic.

Dijous dia 23: Passegem pel cas antic de Barcelona

Dijous dia 2 de març: Passegem pels Monestirs catalans: Sant Pere de Rodes, Ripoll, Sant Joan de les Abadesses, Sant Pere de Casserres, Sant Benet de Bages, Montserrat...

Dijous dia 9 de març: Passegem per la Tarragona Romana

Dijous dia 16 de març: Passegem pels calls jueus de Catalunya.


Imatges relacionades

170203 rentants

Data de modificació: 03/02/2017 11:58:21

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter