Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

31/1/2017

Manlleu contracta 19 persones en el marc del Programa de treball i formació

S’han formalitzat 19 contractes d’obra i servei d’una durada de 6 i 12 mesos a jornada completa.

El passat 23 de desembre es va iniciar el Programa de treball i formació que ha permès a l’Ajuntament de Manlleu contractar 19 persones aturades. La contractació s’ha fet en el marc del Programa treball i formació, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.

El Programa de treball i formació vol fomentar la ocupabilitat de les persones majors de 45 anys en situació d’atur, que han esgotat totes les prestacions, i a persones beneficiàries de la renda mínima d’inserció. La finalitat del programa és també millorar les capacitats d’adaptació al canvi, la qualificació i les competències professionals de les persones contractades mitjançant l’adquisició d’experiència laboral. Durant els sis mesos de durada del programa, es duran a terme projectes relacionats amb serveis a les persones, neteja, medi ambient, manteniment d’edificis municipals, mediació i  gestió administrativa. 

Per tal d’executar els projectes de plans d’ocupació s’han formalitzat contractes d’obra i servei d’una durada de 6 mesos i 12 mesos a jornada completa. El Programa de treball i formació és cofinançat per l’Ajuntament de Manlleu per una banda, i per la Generalitat (SOC), Ministerio de Empleo y Seguridad Social i Fons Social Europeu per altra, que es fan càrrec dels sous dels participants. 

Dades positives d’atur i ocupació 

Durant el darrer any el nombre d’aturats ha disminuït a Manlleu en 279 persones. La xifra suposa una reducció d’un 14,64% d’aturats segons l’Observatori Socioeconòmic d’Osona.

 


Imatges relacionades

170131 plans_ocupació

Data de modificació: 31/01/2017 13:12:13

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter