Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

30/1/2017

Publicat a manlleu.cat un manual d’us per a l’entrada de dades a l’Energiòmetre

L’Energiòmetre avalua el consum domèstic d’energia i en fa un diagnòstic a partir de la introducció d’unes dades de consum i informació dels aparells que es tenen a casa. Per facilitar l’entrada d’aquestes dades s’ha elaborat un manual d’ús.

L’Energiòmetre és un web creat per Lavola que avalua el consum domèstic d’energia, com la llum o el gas, i en fa un diagnòstic. A partir de la introducció d’unes dades de consum i informació dels aparells que es tenen a casa, l’Energiòmetre identifica en què es gasta l’energia i com es pot reduir el consum. Com a prova pilot, la ciutadania de Manlleu pot provar gratuïtament el web durant tot un any. 

L’entrada de dades al web pot generar algun dubte, per això s’ha redactat un manual d’ús ciutadà per facilitar la utilització de l’Energiòmetre, un web d’eficiència energètica que pot ajudar a estalviar diners. 

Es pot accedir a l’eina a través de la web municipal http://www.manlleu.cat/viure/medi-ambient/energia.htm i també s’ofereix un servei d’atenció i assessorament a la ciutadania els dimarts de 17h a 18h a Can Puget. Per a més informació es pot trucar al 938515022 o escriure un correu a ope@manlleu.cat


Imatges relacionades

170130 energiòmetre

Data de modificació: 30/01/2017 10:19:50

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter