Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

27/1/2017

L’Ajuntament de Manlleu en el Top 10 en implantació i ús dels serveis d’administració electrònica en ajuntaments de 20.001 a 50.000 habitants

La regidora M. Josep Palomar va recollir ahir el reconeixement d’Administració Oberta en el marc de la cloenda del II Congrés de Govern Digital. Manlleu és l’únic municipi de la comarca d’Osona que enguany ha rebut aquest reconeixement.

L’aposta clara de l’Ajuntament de Manlleu per treballar en l’àmbit del bon govern està donant bons resultats. Ja en el seu PAM 2015-2019 s’apuntava com a línia estratègica el fer de Manlleu una ciutat propera i transparent en base a 2 eixos: el primer, tenir una administració propera, eficient i de qualitat, i el segon, treballar per un govern obert, en línia amb la transparència i la participació.

Fa poques setmanes Manlleu va presentar el seu nou model d’atenció ciutadana centralitzat i personalitzat, en la línia d’assessorar i acompanyar a ciutadania i empreses cap a la tramitació electrònica.

El reconeixement que l’Ajuntament de Manlleu va rebre ahir, el situa entre el Top 10 de la categoria de municipis d’entre 20.001 i 50.000 habitants. Aquest reconeixement premia la implantació i l’ús dels serveis d’administració electrònica oferts a la ciutadania i les empreses.

Aquest reconeixements s’atorguen d’acord amb uns indicadors objectius que proposa el Consorci AOC. Els resultats de l’anàlisi d’aquests indicadors i de l’ús dels serveis d’Administració electrònica es publiquen en l’Informe d’e-Administració a Catalunya. En definitiva, l’objectiu d’aquests reconeixements és valorar i reconèixer la implantació de l’Administració electrònica als ajuntaments catalans.


Imatges relacionades

170127 reconeixement caoc reg
170127 reconeixement caoc grup

Data de modificació: 27/01/2017 15:00:08

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter