Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

26/1/2017

La recollida de roba es potencia amb dos nous contenidors

Un dels contenidors és al passeig del Ter (cruïlla C. Enric Delaris) i l’altre al carrer Bellfort (cruïlla C. Era d’en Carbó).

Des de principis d’any s’han implantat dos nous contenidors taronges del Programa Roba Amiga per potenciar la recollida de roba usada als barris de Baix Vila, l’Erm i la Coromina. Els dos nous contenidors s’han ubicat a aquests dos punts: un passeig del Ter - cruïlla C. Enric Delaris i l’altre a la cruïlla dels carrers Bellfort i Era d’en Carbó. Aquests dos contenidors es sumen als cinc que fins ara ja hi havia distribuïts pel municipi. Així doncs, trobarem contenidors en els següents punts:

  • Plaça Sanglas i Alsina (2 contenidors)
  • C. Vilamirosa – C. Girona
  • Plaça Àngela Roca
  • C. Madiroles
  • Passeig del Ter – C. Enric Delaris
  • C. Bellfort – C. Era d’en Carbó

L’objectiu d’aquests contenidors no és només ser un punt de recollida de roba usada sinó que seguint la filosofia de l’Associació Tapís són el primer pas d’una cadena de treball i de recuperació de roba que dóna suport a persones amb dificultats d’inserció i que evita l’exclusió social. Per això cal que la roba que es dipositi dins dels contenidors estigui sempre en bon estat per fer possible la seva reutilització. A més, a nivell ambiental és una via de sensibilització en aspectes relacionats amb el reciclatge, la reutilització i la valorització dels residus. En cas que tingueu roba molt vella, bruta o estripada millor posar-la directament als contenidors de rebuig (verd fosc), doncs no es pot aprofitar.

Gràcies per la col·laboració!


Imatges relacionades

Contenidor de roba

Data de modificació: 26/01/2017 15:03:49

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter