Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

25/1/2017

El Mercat Municipal de Manlleu acull l’exposició ‘Som gent de profit’ de l’Agència de Residus de Catalunya

Del 17 de gener al 3 de febrer es podrà visitar l’exposició i participar als tallers sobre malbaratament alimentari

L’exposició Som gent de profit engegada per l’Agència de Residus de Catalunya, té com a objectiu conscienciar la ciutadania sobre la importància de no malbaratar aliments i ajudar-nos a prevenir a casa aquest mal hàbit.

Cada any a Catalunya es llencen 262.000 tones de menjar, 35 kg per cada un de nosaltres. Davant d’això, l’exposició mostra quina és l’actitud que cal tenir per fomentar el valor real dels aliments.

Paral·lelament , també s’estan duent a terme, a l’Aula del Mercat, tallers sobre la prevenció del malbaratament  adreçats a alumnes de les escoles de primària de la ciutat. A partir de dos dinamitzadors, l’Apro i la Fita, es promouen bones pràctiques engrescant els nens a reflexionar entorn del fet de llençar menjar i com es pot evitar.

El Mercat Municipal, amb la col·laboració del Casal Cívic Frederica Montseny, ja va encetar el 2015 una línia de tallers d’aprofitament sota el nom Tu no ho llencis!. Aquests tallers es duen a terme el primer dijous de cada mes a l’Aula Mercat i s’inclouen dins la seva programació trimestral.

Podeu trobar més informació sobre aquests tallers al web del Mercat Municipal www.mercatmanlleu.cat i a l’agenda d’actes.

Visita el blog de notícies econòmiques de Manlleu femxarxa.cat

 


Imatges relacionades

Acció mercat

Data de modificació: 25/01/2017 11:15:25

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter