Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

24/1/2017

L’Ajuntament de Manlleu rebrà un dels Reconeixements d’Administració Oberta per destacar en la implantació de l’administració digital

En el marc del Congrés de Govern Digital, que es celebra aquesta setmana al CCCB, es durà a terme l’acte de lliurament dels Reconeixements d’Administració Oberta als ajuntaments i consells comarcals que han destacat en la implantació de l’administració digital a les seves organitzacions.

El proper dijous, 26 de gener, a les 4 de la tarda, i com a cloenda del Congrés de Govern Digital, es durà a terme l’acte de lliurament dels Reconeixements d’Administració Oberta, als ajuntaments i consells comarcals que han destacat en la implantació de l’administració digital a les serves organitzacions.

Aquests reconeixements s’atorguen en base als indicadors objectius que recull el Consorci AOC analitzant les webs dels ens locals i l’ús dels serveis del Consorci AOC i que es publiquen en l’Informe d’e-Administració a Catalunya.

Després de la valoració realitzada per part de l’AOC sobre el grau de digitalització dels ajuntaments catalans, l’Ajuntament de Manlleu es  troba entre els més destacats. Per aquest motiu rebrà un dels Reconeixements d’Administració Oberta d'enguany.

La cloenda del II Congrés de Govern Digital anirà a càrrec de la presidenta del Consorci AOC, i consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge,  que es qui farà entrega dels guardons. Per part de l’Ajuntament de Manlleu recollirà el guardó la regidora de Noves Tecnologies, Transparència i Atenció Ciutadana, M. Josep Palomar.


Imatges relacionades

logo AOC

Data de modificació: 24/01/2017 14:17:29

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter