Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

9/1/2017

Manlleu iniciarà el procés de participació ciutadana vinculat al POUM parlant de Medi Ambient i Sostenibilitat Urbana

Els dissabtes 14, 21 i 28 de gener es faran sessions de participació ciutadana temàtiques per recollir les opinions, propostes i inquietuds de la ciutadania respecte al futur urbà de Manlleu.

El passat mes de desembre el ple de l’Ajuntament de Manlleu aprovava una proposta ampliada del Procés de Participació Ciutadana del POUM. Aquest procés proposa diferents accions de participació, una de les primeres, la realització de la web del POUM, que ha d’esdevenir un espai on trobar tota la informació relacionada amb el POUM i alhora, a través del registre de l’apartat “Opina i participa”, ser el canal de recollida de suggeriments, preguntes i/o comentaris de la ciutadania. 

A la web del POUM es pot consultar el programa de participació ciutadana que es seguirà paral·lelament a les diferents fases de tramitació i d’elaboració del POUM  http://poummanlleu.com/participacio-ciutadana/ 

Durant el mes de desembre tota la documentació ha estat a exposició pública i penjada a la web del POUM. Durant el mes de gener aquesta exposició continua i a més es realitzaran les 3 sessions temàtiques de participació ciutadana. Aquestes sessions són:   

 Sessió 1 – Medi ambient i sostenibilitat urbana

Dissabte 14/01

Museu del Ter

Sessió 2 – Activitats econòmiques i serveis als ciutadans

Dissabte 21/01

Casal Cívic Frederica Montseny

Sessió 3 – Model de desenvolupament urbà i mobilitat

Dissabte 28/01

IES Antoni Pous i Argila

 

La durada prevista d’aquestes sessions és de 2 hores, amb horari de 11:00 a 13:00 h i cada una d’elles es realitzarà en un barri diferent. La primera es farà al Museu del Ter, la segona al Centre Cívic Frederica Montseny i la tercera a l'Institut Antoni Pous i Argila.

Aquestes sessions estan obertes a tota la ciutadania i tenen com objectiu principal recollir la percepció ciutadana sobre diversos temes sobre els quals el POUM té capacitat d’incidència. Les sessions es conceben com espais actius on la ciutadania pugui expressar la seva opinió i propostes sobre els diferents temes plantejats. Així, aquestes sessions es basaran en una sèrie de dinàmiques actives en les quals les persones participants podran posar de manifest les seves percepcions i inquietuds respecte al futur urbà de Manlleu.

 

NOTA: Els dies 9 i 10 de gener rebreu a les vostres llars un tríptic informatiu d'aquest procés. A la contraportada hi ha un error ja que apareixen les 3 sessions que es realitzaran els dissabtes 14, 21 i 28 de gener i enlloc del 2017 posa 2016. Esmentar aquest error i demanar-vos disculpes per si ha causat alguna confusió. 


Imatges relacionades

sessions_POUM

Data de modificació: 09/01/2017 11:54:18

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter