Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

5/1/2017

Els Reis Mags instal·len el seu Campament Reial vora el Ter per rebre als nens i nenes de Manlleu

Com a novetat d’enguany el campament reial, instal·lat davant el Museu del Ter, obrirà el dijous 5 de gener de les 11:30 a les 13:30 h i de les 15:30 a les 18:30 h.

Els patges reials, amb el suport de l’AEIG Arrels de Manlleu, han preparat diversos tallers i activitats pels nens i nenes que visitin el seu campament el dia 5 de gener. El dijous serà un dia molt especial a la vora del Ter i els nens i nenes podran entregar les seves cartes i conèixer als Tres Reis de l’Orient. 

El campament aquest any amplia horaris i obrirà també al matí, de 2/4 de 12 a 2/4 de 2 del migdia. Al campament hi haurà diversos tallers al matí i taller de fanalets, xocolata i coca per a tothom a la tarda (de 2/4 de 4 a 2/4 de 7 de la tarda). Al mateix espai es podrà veure com treballen uns patges constructors de joguines molt especials. Durant tot el dia es donaran caramels aptes per a celíacs i tot tipus d’al·lèrgies. 

A 2/4 de 7 de la tarda els Tres Reis es prepararan per la rua, que començarà a les 7 de la tarda, al Passeig de Sant Joan cruïlla amb el carrer Arnald de Corcó. La cavalcada anirà cap a la plaça Fra Bernadí passant per l’Avinguda de Roma, el C. Vilamirosa, el c. Doctor Oliveras i Baixa Cortada. Un cop a la plaça Fra Bernadí, Ses Majestats faran el discurs oficial i es donarà per tancada la cavalcada de Reis. Durant la rua no es tiraran caramels per motius de seguretat. 

Badanadal

Les pistes de gel, el tobogan de trineus i la ludoteca del Badanadal, situats a la Plaça Fra Bernadí, es tancaran a les 19:30 hores, ja que es preveu l’arribada de Ses Majestats abans de les 20 hores, a la plaça. Qui vulgui gaudir d’aquestes instal·lacions encara podrà fer-ho fins al diumenge 8 de gener, ja que estaran obertes de les 11 a les 20 hores de dilluns a divendres, i fins a les 21 hores dissabtes, diumenges i festius. 

El 8 de gener, a les 19:30 hores, la pista de gel tancarà el Badanadal amb la tradicional festa de l’escuma, per què els més atrevits puguin patinar sobre gel, banyats d’escuma de colors. 

Express

Els amants dels productes de tendència encara podran visitar i comprar al POP-UP STORE EXPRESS, situat a l’antic edifici de la Cooperativa (just al costat de les pistes de gel), que estarà obert el dia 5 de gener, de les 11 a les 14 hores i de les 16:30 a les 19:30 hores.


Imatges relacionades

170103 cavalcada
170103 recorregut_cavalcada

Data de modificació: 05/01/2017 09:22:10

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter