Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

23/12/2016

Més Natura guanya el Concurs d'aparadors de Nadal

Més Natura ha estat l’establiment que ha resultat guanyador del primer premi del Concurs d’Aparadors, Campanya de Nadal 2016, organitzat per l’Ajuntament de Manlleu i el MAB.

Un total de 24 negocis han participat en aquesta edició que ha destacat en creativitat i innovació. L’establiment guanyador ha rebut un val per valor de 200 euros a gastar en establiments comercials de Manlleu.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és ambientar els carrers i els establiments manlleuencs, i que els mateixos comerços contribueixin a dinamitzar els eixos comercials durant l’època nadalenca. 

A més, el certamen d’enguany ha inclòs la votació popular a través del portal municipal www.manlleu.cat, i a través de les urnes ubicades a l’espai Express i a Rifà Perruqueria. D’entre els 369 votants, la persona guanyadora dels 25 euros a gastar en un dels establiments participants al concurs ha estat la Mercè Puigferrer.

El regidor de Promoció Econòmica, Eudald Sellarès, va fer l’entrega dels premis el dijous dia 22, a la sala de plens de l’Ajuntament.


Imatges relacionades

Premi Concurs d'aparadors

Data de modificació: 23/12/2016 11:04:55

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter