Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

20/12/2016

LAB Social, un viver de projectes en l’àmbit de l’economia social i solidària

Els dies 1 i 15 de desembre, Manlleu va acollir les sessions del LAB SOCIAL, un espai d’intercanvi i generació d’idees amb la voluntat d’engendrar projectes en l’àmbit social i amb la voluntat que aquests tinguin un impacte positiu en les persones i iniciatives del territori.

Aquesta iniciativa s’emmarca en el projecte global de suport i dinamització a l’economia social i solidària de l’Ajuntament de Manlleu.

En les sessions es va treballar col·lectivament en diferents àmbits per poder analitzar algun projecte específic en algun d’aquests àmbits. Concretament, es va treballar en la generació de projectes en els àmbits de l’habitatge, la pobresa estructural, l’absentisme escolar i el recorregut vital dels joves. Un cop definits els projectes, aquests queden a disposició de les persones o iniciatives interessades per poder-los desenvolupar més extensament i, si s’escau, portar-los a la pràctica.

En aquest espai hi han participat persones vinculades a les iniciatives d’economia social i solidària del territori, però també persones amb inquietuds i idees en aquest àmbit o persones vinculades a entitats del municipi. La valoració per part dels participants ha estat molt positiva, tant pel que fa al funcionament de les dues sessions com per les temàtiques tractades i les idees generades.


Imatges relacionades

Labsocial

Data de modificació: 20/12/2016 11:18:36

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter