Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

15/12/2016

La Coral Clavé XXI de l’Institut del Ter cantarà El Messies de Händel al Palau de la Música

Aquest diumenge, 18 de desembre, la Coral de l’Institut del Ter de Manlleu, participarà en el concert familiar d’El Messies de Händel al Palau de la Música Catalana.

La Coral Clavé XXI de l’Institut del Ter cantarà El Messies al Palau de la Música el proper diumenge dia 18 de desembre. 

La Coral de l’Institut del Ter, coral juvenil, participant del projecte Clavé XXI, impulsat per la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana i l’Ajuntament de Manlleu, actuarà  en aquest ja tradicional concert familiar que es du a terme cada any al Palau de la Música Catalana. 

Clavé XXI és una iniciativa social que a partir del cant coral busca fomentar la inclusió social d’infants i joves, en la qual hi participen 3 corals de Manlleu: la Coral de Músiques de Manlleu, amb seu al Mercat Municipal, la coral El CarmeCanta, de l’escola El Carme Vedruna i la Coral de l’Institut del Ter. 

Durant tot el curs escolar, infants i joves, participen en diferents esdeveniments culturals de Manlleu, com la cantada de nadales, que tindrà lloc el dissabte 17 de desembre a les 12.00h a la Plaça del Mercat Municipal, i la cantada de caramelles per Pasqua. 

El projecte Clavé XXI és obert a noves incorporacions de cantaires durant tot l’any. Els assaigs tenen lloc tots els dissabtes a les 11.30h a l’Aula Mercat, per als petits de 6 a 12 anys, i tots els dimecres de 16 a 17.30 a l’Institut del Ter per als joves. Per a inscripcions, cal posar-se en contacte amb el servei d’educació de l’Ajuntament de Manlleu per correu electrònic educació@manlleu.cat  o bé al telèfon 93 851 50 22 (matins)


Data de modificació: 15/12/2016 11:30:47

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter