Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

12/12/2016

El Sarró, Manlleu aliments solidaris, engega una campanya de recollida de fons per a la compra d’una cambra i furgoneta frigorífiques

Des del banc d’aliments de Manlleu han demanat a totes aquelles persones i entitats que tenien previst fer actes o donacions en benefici del Sarró que es sumin a aquesta campanya i que els fons econòmics recollits es destinin a aquesta causa concreta.

El Sarró, Manlleu Aliments Solidaris, ha iniciat una campanya de recollida de diners per fer dues accions de millora importants pel Sarró. Una és la compra d’una cambra frigorífica pel magatzem del banc d’aliments de la ciutat, i l’altra l’adquisició d’una furgoneta frigorífica per a poder fer els trasllats dels aliments que necessiten fred. Aquestes inversions suposaran una despesa aproximada de 25.000 euros.   

Des del banc d’aliments de Manlleu, el Sarró,  han demanat a totes aquelles persones i entitats que tenien previst fer actes o donacions en benefici del Sarró que es sumin a aquesta campanya i que els fons econòmics recollits es destinin a aquesta causa concreta. 

Les primeres activitats emmarcades en aquesta campanya i que col·laboraran en la recaptació de diners en benefici del Sarró per a la compra del vehicle i la cambra seran: 

  • El concert Serpencanta’t, que tindrà lloc el proper dissabte dia 17 de desembre a les 9 del vespre a l’església de La Salle de Manlleu, i que comptarà amb l’actuació de Cocoa Gospel SPT i de la Coral Serpencanta. 
  • Maresmón ha realitzat uns tions solidaris, fets de suro, que es venen a 1€ cada un, per posar en els paquets de regal, per decorar-los. 
  • Teatre Centre tindrà durant tot l’any 1 fila de l’Espai Rusiñol destinada a aquesta campanya. L’entitat destinarà els ingressos obtinguts de la venda d’entrades d’aquesta fila al Sarró.

Imatges relacionades

161212 tions
161212 serpencanta t

Data de modificació: 12/12/2016 13:19:00

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter