Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

8/6/2016

Galdric Mossoll Clos, de només 17 anys s’endú el primer premi de la Beca David Font “Tete” per a joves fotògrafs

El jove de Santa Pau va presentar “una sèrie de fotografies excepcionals, tècnica i creativament” segons paraules del jurat.

La primera edició de la Beca David Font “Tete” ha comptat amb la participació de vint-i-tres joves de Catalunya i les Illes Balears, aportant més de dues-centes vuitanta fotografies de temàtica natural o esportiva, les dues disciplines que practicava en David Font. Les manlleuenques Laia Vilarrasa i Lídia Bonilla també han resultat premiades amb un segon i tercer premi respectivament. El premi Unió Esportiva Rupit-Pruit a la millor fotografia esportiva va ser per Marc Escalé, i el premi Santuari dels Munts a la millor fotografia de natura va recaure en el gironí Pol Vaqué.

El lliurament de premis es va celebrar aquest passat dissabte al Museu del Ter de Manlleu i va ser presentat per Gerard Clos i David Fajula, amics personals de Font i, com ell, part del Lokal 21, entitat creadora de la beca. Fajula destaca de l’acte “El simbolisme que hem intentat donar a tot plegat. El perquè d’aquesta beca, la presentació en societat d’en Bruno, el trofeu que reben els guanyadors inspirat en els Inukshuks de l’Àrtic i el retrobament amb els amics i familiars d’en David i la Cristina a qui se’ls va obsequiar amb diferents detalls representatius del que esperem que sigui un projecte de futur”.

Des de la comissió organitzadora, Raül Peláez destaca també “la importància dels patrocinadors, familiars i amics d’en Tete i la Cris que han col·laborat en aquest projecte. Sense ells, aquesta beca no hagués estat possible”.


Imatges relacionades

Beca David Font

Data de modificació: 14/06/2016 15:05:09

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter