Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

6/12/2016

Noemí Morral presenta a Manlleu “Finestra poètica a Essaouira”

La presentació serà el dijous dia 15 de desembre, a les 20.30h, a la sala d’exposicions de Can Puget. L’acte consistirà en un espectacle dirigit per Joan Roura, basat en els poemes i dibuixos de l’autora, amb el músic Quim Salinas a la guitarra.

Noemí Morral presentarà el proper dijous dia 15 de desembre la seva obra   “Finestra poètica a Essaouira” a la sala d’exposicions de Can Puget de Manlleu. 

Noemí Morral (Vic, 1972) ens convida amb aquest llibre a mirar per la seva «finestra poètica» i ens sedueix amb el conjunt de poemes i dibuixos que en formen part, els que va escriure i dibuixar a la ciutat d’Essaouira (Marroc) entre el novembre de 2015 i el març de 2016. De la seva mà, doncs, ara podem recórrer les seves vivències tot abocant-nos a la cultura, els paisatges i els carrers de la ciutat que la va acollir i assumir el seu procés personal de recerca d’un nou camí. 

L’acte consistirà en un espectacle dirigit per Joan Roura, basat en els poemes i dibuixos de l’autora. El músic Quim Salinas acompanyarà l’autora a la guitarra. 

Per a més informació podeu contactar amb l’autora del llibre Noemí Morral 679 423 535.

 


Imatges relacionades

161206 invitació_Noemí_Morral

Data de modificació: 06/12/2016 12:24:09

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter