Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

6/12/2016

Manlleu organitza una subhasta de quadres

El divendres 16 de desembre a les 8 del vespre es farà la subhasta de quadres a la sala d’exposicions de Can Puget. Els quadres a subhastar, tots propietat de l'Ajuntament de Manlleu, es podran veure exposats del 12 al 16 de desembre a la mateixa sala.

L’Ajuntament de Manlleu organitza una subhasta de quadres que tindrà lloc el proper divendres dia 16 de desembre. Tots els quadres que es posaran a subhasta són propietat de l’ajuntament i procedents majoritàriament de concursos com el de pintura ràpida.  

A partir del dilluns 12 de desembre i fins el mateix dia 16 els quadres que es subhastaran estaran exposats a la sala d’exposicions de Can Puget i es podran veure de 6 a 8 del vespre o bé els matins, amb hores concertades trucant al 93 8515022. 

Dídac Gelabert i Ramona Claparols seran els encarregats de presentar i dinamitzar aquesta subhasta de quadres que tindrà lloc el divendres 16 de desembre a les 8 del vespre a la sala d’exposicions de Can Puget. Els fons econòmics que s’obtinguin de la subhasta es volen destinar a alguna acció o iniciativa social, a decidir amb la participació de la ciutadania. 

 


Imatges relacionades

161206 subhasta quadres

Data de modificació: 06/12/2016 10:51:14

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter