Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

5/12/2016

Policia Local i Mossos d'Esquadra (ABP Osona) presenten el dispositiu de seguretat Grèvol al MAB i a comerciants de Manlleu

El dispositiu Grèvol es basa en el patrullatge mixt entre Mossos d'Esquadra i Policia Local i està orientat principalment al comerç però també inclou una sèrie de recomanacions i consells útils tant a nivell personal com per a establiments comercials.

Aquest dispositiu té l'objectiu de prevenir possibles incidències durant la campanya de Nadal, ja que en aquestes dates coincideixen l'increment d'activitat comercial i l'afluència de públic a les activitats incloses en el BadaNadal. 

La intenció és reduir els fets delictius que tenen com a objectius comerços, eixos comercials, mercats, fires, ... En el cas de Manlleu el dispositiu es centrarà en els eixos comercials i l'entorn de la pista de gel ubicada a la plaça Fra Bernadí. 

La base del dispositiu Grèvol és el patrullatge mixt de Mossos d'Esquadra i Policia Local complementades amb consells i recomanacions de seguretat tant a nivell personal com d'establiments comercials. La durada d'aquest dispositiu és del 31 de novembre a l'11 de gener, intensificant-se entre el 5 de desembre i el 4 de gener. 


Data de modificació: 05/12/2016 14:09:28

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter