Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

5/12/2016

Subhasta solidària de llibres a Manlleu

L’associació Dones Solidàries de Manlleu durà a terme una subhasta de llibres el dissabte dia 10 de desembre a les 11 del matí a la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA.

Aquesta activitat té per objectiu recollir fons per comprar productes higiènics per les persones més necessitades del nostre municipi. Es subhastaran més de 200 llibres, tots ells en bon estat, per lots. A partir d’avui, 5 de desembre, els lots de llibres a subhastar estaran exposats a la Biblioteca de Manlleu. Aquesta activitat, organitzada per Dones Solidàries, compta amb la col·laboració de la Biblioteca de Manlleu i el Casal de gent gran Frederica Montseny. 

El preu d’entrada a la subhasta serà d’un euro per participant o família. Al final és sortejarà un obsequi entre tots els participants. 

Aprofitem aquesta nota per fer difusió del III Esmorzar solidari de Dones Solidàries, que tindrà lloc el proper diumenge dia 18 de desembre, a partir de les 10 del matí a la seu de Dones Solidàries (carrer Núria, 51). Aquest esmorzar es fa per recollir fons pel projecte “El Rober”, actiu des del 2011 i que treballa per ajudar a les famílies més necessitades amb roba, sabates, roba de la llar i mobiliari.


Imatges relacionades

161205 subhasta llibres

Data de modificació: 05/12/2016 13:06:11

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter