Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

5/12/2016

Agraïments en el Dia Internacional del Voluntariat

Manlleu agraeix la tasca realitzada per voluntaris i voluntàries al llarg de l'any en diferents projectes de la ciutat.

Avui és el Dia Internacional del Voluntariat i des de l'Ajuntament de Manlleu i concretament des del Sarró, Manlleu Aliments Solidaris, volem fer un agraïment especial als voluntaris del Sarró, tant de Cáritas com de l’Església Evangèlica, que cada setmana gestionen operativament el Sarró i les entregues dels aliments. Agrair també als voluntaris dels Horts del Sarró, que ajuden a ampliar la cistella alimentària dels usuaris amb el que cullen de l’hort.
 
Agrair als voluntaris esporàdics tant del CO St. Tomàs com als alumnes de l’Institut Antoni Pous i Argila, que aquest any han col·laborat tant en el Gran Recapte com al Sarró, fent diferents tasques al magatzem.
 
A les diferents entitats com Mares Món i Dones Solidàries, que durant tot l'any participen activament en diferents iniciatives i també en el Gran Recapte.
 
En el Dia Internacional del Voluntariat fem doncs un agraïment especial a Càritas, l'Església Evangèlica i Creu Roja per la seva tasca a El Sarró. 
 
Aprofitem per fer extensiu aquest agraïment a totes aquelles persones i entitats que al llarg de l'any col·laboren voluntàriament amb nosaltres en diferents projectes i iniciatives.
 
Gràcies per ser-hi voluntaris i voluntàries!

Imatges relacionades

161205 sarró

Data de modificació: 05/12/2016 10:08:33

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter