Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

2/12/2016

Tast de productes ecològics i de proximitat al mercat del dilluns

El proper dilluns dia 5 de desembre, de les 10 a les 12 del matí, els productors agroalimentaris i artesans del col·lectiu KM Osona oferiran un tast de productes “calents” a la Plaça de la Flama del Canigó.

KM Osona oferirà un tast de productes ecològics i altres productes de proximitat el proper dilluns dia 5 de desembre al mateix espai on paren cada dilluns de mercat. 

Al tast s’hi podrà degustar coca de recapte i coques dolces, que es couran en directe en un forn de llenya i que es faran amb farines ecològiques i blats antics i ecològics de la Cooperativa La Sequòia. A més de les coques, també es podrà tastar un caldo fet amb productes ecològics de l’horta cultivats per Hort Viu i formatges de pastor elaborats pel Serradet de Barneres i formatges de Ciuret. 

El tastet de productes comptarà amb l’acompanyament musical de la formació Em torna la xamfaina, especialitzada en música tradicional en directe. 

El col·lectiu KM Osona és un grup d’agroproductors alimentaris que cada dilluns ofereixen els seus productes a la Plaça de la Flama del Canigó, dins del mercat setmanal del dilluns de Manlleu. KM Osona garanteix al consumidor un bon preu de venda dels productes que elaboren (no hi ha intermediaris) i una alta qualitat del producte, procedent de produccions petites, artesanes i ecològiques en el cas dels pans i dels productes de l’horta. 

L’activitat tindrà lloc coincidint amb el mercat setmanal dels dilluns de Manlleu que mentre duri el BadaNadal es fa vora les pistes de gel i la ludoteca, a la Plaça Fra Bernadí. L’horari de venda del mercat setmanal i del mercat KM Osona és de les 9 a les 13h i el tast de productes de KM Osona es farà entre les 10 i les 12 del matí.


Imatges relacionades

161201 tast_km0

Data de modificació: 02/12/2016 13:36:36

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter