Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

28/11/2016

Manlleu organitza el 1r Mercat d’intercanvi i venda de joguines de segona mà

El dissabte dia 3 de desembre vora les pistes de gel del badanadal, de les 3 a les 6 de la tarda, tindrà lloc aquest mercat on es podrà vendre, intercanviar, comprar o cedir joguines. També hi haurà un taller de reparació de joguines velles.

El dissabte 3 de desembre, en el marc del Badanadal, Manlleu organitza el 1r Mercat d’intercanvi i venda de joguines de segona mà.  

L’Ajuntament i Xarxampa posen en marxa aquesta iniciativa per promoure un segon ús a les joguines i fomentar el consum conscient i la prevenció de residus. 

Al mercat hi podran posar parada famílies, joves, entitats i associacions; S’hi podrà portar joguines per vendre o intercanviar, comprar-ne, cedir-ne a l’Associació Dones Solidàries per altres infants, aprendre a reparar-les (hi haurà un taller de reparació de joguines) o be deixar-les, si són molt velles, a un punt de recollida de la Deixalleria Municipal, que es posarà expressament a plaça aquell dia. 

L’objectiu d’aquesta acció, a més de donar un nou ús a les joguines, és el de crear un espai d’intercanvi i recuperació de joguines per a les famílies, facilitant també l’accés a les joguines a famílies amb problemes econòmics. 

El mercat d’intercanvi i venda de joguines de segona mà compta amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona. 

Com participar? 

Per participar-hi és imprescindible inscriure’s prèviament, abans del 30 de novembre a través d’una butlleta que l’Ajuntament i Xarxampa han distribuït a les escoles, o bé també per internet, des de la web www.badanadal.cat 

La inscripció es totalment gratuïta. Els menors de 16 anys podran posar parada, sempre i quan estiguin acompanyats, durant l’activitat, d’un adult responsable. Les parades no es podran posar al terra, però l’organització posarà a disposició dels participants taules, perquè quedi més endreçat. Les places son limitades, i es demanarà que les joguines de venda, cessió o intercanvi estiguin netes i en bon estat; preferentment amb la marca CE, símbol que  certifica que compleixen la normativa europea de seguretat. No s’acceptaran joguines trencades, brutes o deteriorades. 

El mercat tindrà lloc el 3 de desembre vora les pistes de gel del badanadal (Pl. Fra Bernadí), de les 3 a les 6 de la tarda, i es farà sota les voltes de la plaça en cas de pluja.


Imatges relacionades

161128 mercat_joguines

Data de modificació: 28/11/2016 12:54:03

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter