Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

1/12/2016

BadaNadal, Nadal i Reis a Manlleu

El Badanadal 2016 arrenca el 3 de desembre i s’allargarà fins el 8 de gener de 2017 amb les activitats consolidades dels darrers anys i la incorporació de noves activitats.

  • UN PARC LÚDIC DE GEL PER A TOTES LES EDATS 

Durant aquests dies Manlleu compta amb 800m2 de gel situats en un entorn  emblemàtic, la Plaça Fra Bernadí. Els més atrevits i experts podran gaudir d’una pista de 650m2 de gel, mentre que els petits de la casa poden fer els seus primers passos sobre gel a la pista petita, de 100m2, de la mà dels pingüins del Badanadal. Un triple tobogan de gel de més de 20 metres de llarg i pel qual es baixa amb trineu i apte per a totes les edats, arrodoneix el parc de gel i fa que les famílies en puguin gaudir juntes. 

INAUGURACIÓ PISTA 

Aquest any la pista de gel fa 16 anys, i per commemorar-ho la inaugurarem el divendres 2 de desembre, a les 18 hores, amb l’encesa d’un arbre nadalenc de llum espectacular al mig de la pista de gel i l’encesa de l’enllumenat nadalenc de Manlleu, especialment creat per la ciutat, amb la col·laboració dels comerciants.

 

En la seva darrera edició, la pista de gel va batre de nou un rècord històric en quant a número de patinadors: 18.195 persones (un 8% més que l’edició anterior) van gaudir de les pistes de gel. El triple tobogan de gel va arribar a les 13.908 baixades amb trineu (un 15% més que en la última edició), i més de 4.415 nens i nenes van gaudir de la ludoteca del Badanadal (un 19% més que el 2015). 

  • UNA LUDOTECA INFANTIL 

Al costat de les pistes de gel s’instal·la una carpa climatitzada, de 300m2, que ofereix un espai de joc i lleure amb monitors, activitats i tallers lúdics i educatius, pensats per als més menuts de la casa. Durant els dies laborables l’espai també ofereix un servei de casal de Nadal, i dins de la carpa s’habilita una zona com a espai de cafeteria i creperia. 

Les pistes, el tobogan de gel i la ludoteca obriran les seves instal·lacions cada dia, des del 3 de desembre al 8 de gener del 2017, de les 11 a les 20 hores els dies laborables, i de les 11 a les 21 hores els dissabtes, diumenges i festius. Els dies lectius es poden reservar les pistes de gel de les 8 a les 16 hores per patinar amb grup. Per patinar només cal dur guants i venir amb ganes de passar-ho bé, els patins de lloguer i els trineus estan inclosos en l’import de l’entrada. Els preus de participació són populars i molt assequibles i es poden comprar entrades anticipades de les pistes de gel per internet. 

  • UN AMPLI VENTALL D’ACTIVITATS 

El Badanadal es complementa amb més de 60 activitats pensades per a tot tipus de públic, de temàtica diversa (nadalenques, culturals, formatives, esportives...) i programades en diferents indrets de Manlleu, ja siguin organitzades per entitats locals o bé directament per l’Ajuntament de Manlleu. Pastorets, concerts, exposicions, espectacles i activitats esportives, a més de les activitats pròpies del dia 5 de gener, amb el Campament Reial on els infants poden fer tallers i conèixer de ben a prop a Ses Majestats els Reis de l’Orient i gaudir tot seguit d’una Cavalcada de Reis màgica.


Imatges relacionades

161129 badanadal

Data de modificació: 01/12/2016 13:00:13

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter