Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

24/11/2016

Blooming duo unirà l’arpa i la marimba en un concert a Manlleu

El concert, organitzat per Amics de la Música de Manlleu i protagonitzat per Blooming Duo, un duet format per l’arpista Esther Pinyol i el percussionista Ferran Carceller, serà el divendres 25 de novembre a les 9 del vespre, a la Sala d’Exposicions de Can Puget

Blooming duo, amb la unió de l’arpa i la marimba, constitueix una formació certament poc habitual però molt atractiva. Des de la seva primera actuació l’any 2012 no han parat d’oferir concerts arreu del territori català i de recollir premis en diferents concursos de música de cambra. Han estrenat diverses obres de compositors actuals com Feliu Gasull,  Albert Guinovart o Marc Timón, del que tocaran una Suite basada en melodies de jocs d’ordinador com Donkey Kong, Angry Birds, Sonic i Super Mario Bros. 

El concert de Blooming duo tindrà lloc el divendres 25 de novembre a les 9 del vespre, a la Sala d’Exposicions de Can Puget. El preu de l’entrada és de 6 euros, gratuït pels socis d’Amics de la Música de Manlleu, pels menors de 12 anys i pels estudiants de Música.

 


Imatges relacionades

161124 concert_arpa_i_marimba

Data de modificació: 24/11/2016 11:52:16

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter