Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

21/11/2016

Nova edició del Trofeu Joan Soler, prova de la Copa d’Espanya de Ciclocròs

El proper diumenge dia 27 de novembre, a partir de les 9 del matí a la zona de l’Arborètum, es celebrarà la Copa d’Espanya de Ciclocròs - Trofeu Joan Soler.

Manlleu acollirà el proper diumenge dia 27 de novembre el Ciclocròs Trofeu Joan Soler, que aquest any formarà part de la Copa d’Espanya d’aquesta especialitat. 

Després de l’èxit de les tres edicions anteriors del Ciclocròs de Manlleu, aquest proper diumenge 27 de novembre es tornarà a celebrar la clàssica ciclista Trofeu Joan Soler en format de Ciclocròs. Aquest any, el memorial Joan Soler arriba a la 48a edició, i repetirà el format de ciclocròs. 

A partir de les 9 del matí, a la zona de l’Arborètum, hi haurà instal·lat el circuit de cros on els participants hauran de superar un recorregut amb exigències i obstacles diferents, essent un bon espectacle pels espectadors. 

La prova està organitzada pel Club Ciclista Manlleuenc, la Federació Catalana i Espanyola de Ciclisme, amb el suport de l’Ajuntament de Manlleu i la Diputació de Barcelona, i comptarà amb uns 150 competidors d’àmbit nacional i internacional. 

Per a més informació: ccmanlleuenc@gmail.com  Tel.:699809100 / http://ccmanlleuenc.blogspot.com.es  

 


Imatges relacionades

161121 ciclocros

Data de modificació: 21/11/2016 14:28:11

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter