Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

9/11/2016

Jornada per compartir experiències del projecte Instituts Vora Ter

El Ter és el que comparteixen els instituts d’ensenyament secundari dels municipis de Torelló, Masies de Voltregà, Manlleu i Roda de Ter que participen en el projecte. El divendres dia 11 de novembre els alumnes d'aquests instituts presentaran i compartiran els estudis realitzats al voltant del riu.

Instituts Vora Ter és un projecte intercentre, col·laboratiu i al servei de la comunitat. 

Descobrir és el que es farà a la jornada del dia 11 de novembre al Museu del Ter. Descobrir la flora, la fauna i el patrimoni del riu Ter. El Ter és el que comparteixen els instituts d’ensenyament secundari dels municipis de Torelló, Masies de Voltregà, Manlleu i Roda de Ter que participen en el projecte. 

Els alumnes d’aquests instituts han realitzat, a partir del mètode científic, amb tot el rigor que requereix el treball de camp, estudis de diferents aspectes del riu Ter. El proper 11 de novembre presentaran i compartiran davant alcaldes, regidors i altres agents de la comunitat els estudis realitzats al voltant del riu Ter. Els resultats d’aquests treballs es podran consultar al web dels centres educatius, al portal dels ajuntaments i a la plataforma Mobile History Map. 

La jornada clourà amb la realització de treballs pràctics, a la llera del riu, dirigits per educadors del Museu del Ter. 

L’acte comptarà amb la presència del Directors dels SSTT d’Ensenyament de  la Catalunya Central i de la Consellera Delegada d’Ensenyament del Consell Comarcal d’Osona. 

Programa de la jornada: 

09.30 h Arribada

10.00 h Benvinguda i presentació dels treballs

11.15 h Pausa

11.45 h Tallers


Data de modificació: 09/11/2016 12:36:21

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter