Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

10/6/2016

Tu tries com consumeixes! Xerrada-col·loqui a Manlleu amb Som Energia i Eticom-Som Connexió

El dimarts dia 14 de juny a les 19.30, en el marc de la Setmana de l’Energia, es realitzarà una xerrada-col·loqui amb Som Energia i Eticom-Som Connexió a l’Ateneu Manlleu.

L’Oficina de Promoció Econòmica, en el marc de la Setmana de l’Energia i del projecte de suport i dinamització a l’Economia Social i Solidària, organitza una xerrada – col·loqui on es podrà conèixer i parlar amb la gent de Som Energia i Eticom–Som Connexió. Ambdues iniciatives són cooperatives de consum sense afany de lucre, dedicades a la comercialització d’energia verda i telecomunicacions, respectivament. A la xerrada representants de les dues cooperatives explicaran el seu funcionament i els valors que les acompanyen. 

Els assistents podran conversar amb els ponents per resoldre dubtes i saber com accedir a aquest tipus d’iniciatives cada dia més presents al país. Com a consumidors tenim la possibilitat d’elegir a qui contractem els nostres serveis (en aquest cas d’electricitat, telefonia o internet), una decisió que influeix directament en el funcionament, i la transformació, de la nostra economia. 

L’acte, que estarà moderat pel Regidor de Promoció Econòmica i Joventut, Eudald Sellarès, tindrà lloc el dimarts dia 14 de juny a les 19.30 hores a l’Ateneu Manlleu (c. Enric Delaris, 59).


Data de modificació: 22/06/2016 13:06:06

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter