Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

8/11/2016

Taller d’autodefensa per a dones a Manlleu

En el marc de la campanya del Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència vers les Dones, el proper dijous 17 de novembre s’impartirà un taller d’autodefensa per a dones. El taller es farà a la Piscina municipal de Manlleu i tindrà una durada d’una hora i mitja, de les 15.15 a les 16.45 h.

El proper dijous dia 17 de novembre s’impartirà, a la Piscina municipal, aquest taller d’autodefensa per a dones. El taller anirà a càrrec de la tècnica d’igualtat i psicòloga del Servei d’Informació i Atenció a les Dones i d’un agent de la Policia Local de Manlleu. 

L’activitat s’emmarca dins la campanya del Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència vers les Dones de Manlleu i pretén donar eines emocionals i físiques a les dones per poder defensar-se davant de situacions violentes. 

Podeu inscriure-us donant el vostre nom i telèfon per correu electrònic a herrerosb@manlleu.cat , trucant al telèfon 93 8510848 o presencialment al carrer Enric Delaris, 7. Per fer el taller hi haurà d’haver un mínim de 8 dones i un màxim de 20.


Imatges relacionades

161108 autodefensa

Data de modificació: 08/11/2016 09:49:39

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter