Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

4/11/2016

10 joves de Manlleu expliquen les seves experiències de mobilitat internacional juvenil

La 3a edició del projecte Youth On The Move, ha permès a 10 joves de Manlleu participar en projectes de voluntariat europeu durant el 2016. El proper dilluns dia 7 de novembre a les 16.30 h. presentaran aquestes experiències a la sala de sessions de l'Ajuntament de Manlleu

L’Àrea de Promoció Social i Personal, Salut Pública i Consum de l’Ajuntament de Manlleu i Projecte AURORA estan desenvolupant des de fa 3 anys el projecte Youth On The Move, que permet donar itineraris de formació i mobilitat internacional als joves d’entorns sociofamiliars amb menys oportunitats. En aquesta 3a edició del projecte Youth On The Move, 10 joves de Manlleu han participat de diferents projectes de voluntariat europeu durant el 2016. 

El proper dilluns dia 7 de novembre a 2/4 de 5 de la tarda  de la tarda tindrà lloc l'acte de presentació de les diferents experiències per part dels joves. L'acte és farà a la sala de plens de l'Ajuntament de Manlleu i està obert a totes les famílies, càrrecs electes, entitats del teixit associatiu i ciutadania interessada.

Durant el transcurs de l'acte és presentaran les experiències NO Limits (4 mesos en pràctiques professionals a Holanda), EcoMission (1 setmana de voluntariat sobre el mediambient), MultiKulti (2 mesos de voluntariat educatiu a Polònia) i Be Active and Find Your Dream Job (1 setmana de voluntariat d'intercanvi a Bulgària). En cadascuna d'aquestes experiències, diferents joves de Manlleu d'entre 18 i 29 anys hi han pres part, juntament amb altres joves d'Europa. 

Per tal d'accedir a aquest voluntariat amb èxit, els 10 joves manlleuencs i manlleuenques han participat de forma satisfactòria a les English Café Lessons del projecte Youth On The Move. En la seva 3a edició, a part dels 10 joves que han realitzat el voluntariat europeu, han participat de les English Café Lessons 31 joves de Manlleu, s'han realitzat 78 hores d'educació no formal en anglès, repartides en 46 lliçons i 6 tallers socials, i 12 joves del projecte han participat d'un Intercanvi Cultural Juvenil a Manlleu. 

Un cop finalitzat el projecte i retornats els joves del voluntariat europeu, des de les entitats organitzadores comenten “ que s'estan assolint els objectius marcats de fer camí cap a la inclusió social i laboral del jovent manlleuenc amb menys recursos i oportunitats socials”.


Imatges relacionades

161107 youth_on_the_move

Data de modificació: 07/11/2016 13:01:13

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter