Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

4/11/2016

Oberta la convocatòria del cinquè concurs d’espots per a la no violència de la comarca d’Osona

El concurs consta en realitzar un espot, de 20 segons o 30 segons de durada, amb continguts que fomentin valors contraposats a les violències masclistes. El termini de presentació dels espots és el 2 de desembre de 2016.

El concurs consta en realitzar un espot, de 20 segons o 30 segons de durada, amb continguts que fomentin valors contraposats a les violències masclistes. Els treballs poden incloure aspectes com la identificació de les causes de les violències, propostes de prevenció, la suma de la població al rebuig de les violències, recursos existents, etc.  La participació és a partir dels 16 anys, i pot ser individual o en grup, i només es pot presentar un espot per cada persona/grup que participi. El termini de presentació és el 2 de desembre. El concurs, organitzat des del VicDones-SIAD Osona, SIAD Manlleu, Polítiques d'igualtat de l'Ajuntament de Torelló i Mancomunitat La Plana, compta des del 2014 amb la col·laboració d'entitats del territori, com és Cine Club Vic. 

Podeu consultar les bases del concurs al web de l’Ajuntament de Manlleu i per a més informació podeu contactar amb el SIAD de Manlleu (carrer Enric Delaris, 7), herrerosb@manlleu.cat o 93 8510848.

http://www.manlleu.cat/viure/siad-atencio-a-les-dones/concurs-d-espots.htm 


Imatges relacionades

161104 concurs_spots25N

Data de modificació: 04/11/2016 14:17:01

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter