Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

3/11/2016

25a edició de la “Córrer per córrer” de Manlleu

El proper diumenge dia 13 de novembre, a les 10 del matí, a la zona esportiva de Manlleu, es donarà el tret de sortida a la 25a cursa atlètica popular de 10km “Córrer per córrer”

La cursa  atlètica “Córrer per córrer” arriba enguany al quart de segle d’història. La cursa es celebrarà el proper diumenge dia 13 de novembre, a les 10 del matí. El punt de sortida d’aquesta cursa atlètica popular de 10km serà la pista d’atletisme, ubicada a la zona esportiva, just al costat del Pavelló municipal d’Esports. 

El recorregut de 10km, majoritàriament per pista, transcorrerà pel passeig del Ter i agafarà direcció a la Gleva, passant per espais com “La Moreta” o el “camí vora Ter”. La cursa comptarà amb un punt d’avituallament a la meitat del recorregut i un esmorzar al final. També hi haurà servei de dutxes i vestidors (pavelló). 

La inscripció a la prova és totalment gratuïta fins el divendres dia 11 de novembre a les 12 de la nit, moment en que es tancaran les pre-inscripcions. El mateix diumenge, 13 de novembre, la inscripció tindrà un cost de 4 €. Al finalitzar la cursa hi haurà un esmorzar popular per a tots els participants. 

Les inscripcions es poden fer a través del lloc web www.olimpicmanlleu.cat En aquesta mateixa pàgina web es podrà consultar el recorregut i els resultats.

Just abans de la sortida de la cursa, a ¾ de 10 del matí, es farà el lliurament tant a l’Associació Osona Contra el Càncer com a la investigació de la Neurofibromatosis, de la recaptació econòmica que es va obtenir en la Marató per relleus solidària 4xM, disputada el 17 de setembre a Manlleu.


Imatges relacionades

161103 correrxcorrer

Data de modificació: 03/11/2016 13:08:32

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter