Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

2/11/2016

Bona participació als tallers i xerrades d’higiene bucodental

Des de fa uns anys ,tant a nivell assistencial com des dels centres educatius s’ha detectat un augment dels casos de càries en infants i joves. Durant els dies 25 i 26 d’octubre al Casal Frederica Montseny s’han realitzat uns tallers i xerrades d’higiene bucodental orientades bàsicament a families amb nens/es d’entre 2 i 14 anys als que han assistit 30 pares i mares i més de 50 nens i nenes.

Sota el títol "Perquè els nostres fills tenen càries?" els dies 25 i 26 d’octubre al Casal Frederica Montseny s’han realitzat uns tallers i xerrades d’higiene bucodental orientades bàsicament a families amb nens/es d’entre 2 i 14 anys. L’organització ha estat a càrrec de l’Àrea de Salut Pública de l’Ajuntament de Manlleu i el CAP de Manlleu, amb la col·laboració de la farmàcia Mataró –amb material cedit i traducció dels cartells- i del Servei de Traducció i Interpretació per als Serveis Públics del Consell Comarcal d’Osona.

Un total de 30 pares i mares, i uns 55 nens/es van assistir al llarg dels dos dies a aquests tallers., entre ells també el grup de nens/es del Casal Cívic.

Odontòlegs i auxiliars d’infermeria del CAP de Manlleu, van explicar amb un llenguatge planer com es reconeixen els diferents tipus de càries i les mesures que cal prendre tant per prevenir com per solucionar el problema quan es presenta, incidint especialment en la millora dels hàbits de conducta i d’alimentació. Es va comptar amb el suport del Servei de Traducció i Interpretació per als Serveis Públics del Consell Comarcal d’Osona.

Es valora molt positivament l’experiència i s’intentarà donar-hi continuïtat de cara els propers anys.


Data de modificació: 02/11/2016 15:24:32

CERCADOR

Cerca de continguts, preguntes, etc
Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter