Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

24/10/2016

Presentació del llibre Pintallavis, de Nan Orriols, a la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA

El proper dijous dia 27 d’octubre a 2/4 de 8 del vespre es presentarà, a la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA, l’últim llibre de l’escriptor i empresari vigatà Nan Orriols, Pintallavis. La presentació anirà a càrrec de la directora de la Biblioteca, Núria Silvestre.

La Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA acollirà la presentació de l’últim llibre de l’escriptor i empresari vigatà Nan Orriols, Pintallavis. L’acte serà el proper dijous 27 d’octubre, a les 19.30h i la presentació anirà a càrrec de la directora de la Biblioteca, Núria Silvestre. 

El llibre, editat per Viena, és l’última obra publicada per Orriols, i és un aplec de reflexions i pensaments en prosa sobre la condició humana, el valor suprem de la natura i la importància de les emocions. L’autor, malgrat que té una visió negativa de l’evolució humana, veu llum en la innocència dels infants i el batec de la natura. 

Pintallavis és una obra reflexiva, escrita en relats de format breu i d’estil literari divers (diàlegs, prosa poètica, assaig, etc.) de molt bona lectura i que convida al descobriment d’altres textos literaris que ens proposa l’autor. En paraules de Núria Silvestre, que presentarà el llibre el proper dijous, “aquest és un bon llibre per a formar l’esperit crític”.


Imatges relacionades

161024 pintallavis

Data de modificació: 24/10/2016 13:22:12

CERCADOR

Cerca de continguts, preguntes, etc
Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter