Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

24/10/2016

18 comerciants de Manlleu visiten Viena en el retail tour d’enguany

L’OPE organitza cada any, des de 2010, un retail tour per als comerciants de Manlleu. Els últims anys s’ha visitat Berlín, Estocolm i ara Viena, ciutat amb alguns districtes on últimament s’han obert establiments i comerços molt originals.

Els comerciants de Manlleu han seguit aquest any amb les rutes comercials per diferents ciutats europees que es van començar a fer l’any 2010 per conèixer noves tendències i formats comercials. 

Un grup de 18 comerciants es va desplaçar el passat cap de setmana a Viena per conèixer noves tendències del sector comerç. La ruta proposada aquest any pel consultor Jordi Bacaria es centrava principalment al districte 7 de Viena. 

El grup de comerciants, acompanyats pel consultor, han pogut fer durant 3 dies una ruta comercial per aquest districte, on s’hi ubiquen molts comerços minoristes i de consum local. El comerç és un espai social, es fa venda creuada i s’ofereixen productes exclusius per fer sentir únics als clients.  

A banda de la ruta comercial, el grup de comerciants, el consultor i els representants de Promoció Econòmica, el regidor i una tècnica, van ser rebuts a la seu de la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a Àustria pel delegat del Govern Sr. Adam Casals. 

Els participants valoren positivament aquest tipus d’experiència que els permet teixir relacions entre ells i veure nous conceptes i tendències, acompanyats per una persona experta en les noves tendències comercials. El “retail tour” ha estat organitzat per l’OPE, que assumeix el cost de la conducció del recorregut comercial. Els comerciants que hi participen es fan càrrec de totes les despeses del viatge (desplaçament, vol i dietes).


Imatges relacionades

161024 viena_retail

Data de modificació: 24/10/2016 11:58:03

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter