Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

11/10/2016

Valoració positiva de la trobada Adropta’m celebrada a Manlleu

3 adopcions i 1 acollida es van concretar el passat dissabte dia 8 d’octubre en el marc de la trobada Adropta’m d’adopció i conscienciació contra el maltractament animal que va tenir lloc al passeig del Ter de Manlleu.

Des d’ADRO, entitat organitzadora de la trobada, han valorat positivament la celebració d’aquesta trobada animalista a Manlleu. Calculen que van participar a Adropta’m unes 200 persones. 

Membres d’ADRO destacaven “Estem contentes del resultat i hem pres nota de coses que l’any vinent cal millorar. Els tallers infantils han estat molt participats, la desfilada també i l’oferta de menjar vegà ha estat un èxit rotund, però en canvi a la carpa antiespecista hi ha hagut poca circulació... de cara la propera edició són coses que tindrem en compte”.    

El servei de Salut Pública de l’ajuntament va instal·lar una carpa d’informació per a fer pedagogia i campanya de tinença de gossos potencialment perillosos i de convivència amb els animals en general. El tècnic responsable comenta que la seva presència allà va anar bé per informar, però que cal fer molta pedagogia per què el desconeixement amb temes de tinença de gossos potencialment perillosos és encara molt elevat.


Imatges relacionades

161011 punt info adropta m
161011 grup adro
161011 desfilada adro public
161011 desfilada adro 1632 x 1224

Data de modificació: 11/10/2016 11:08:51

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter