Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

16/1/2020

Manlleu celebra el 20è Aplec d’hivern

La 20a edició de l’aplec canvia d’escenari i de cobles. El diumenge dia 19 de gener a partir de 2/4 de 5 de la tarda les cobles Bisbal Jove i Mediterrània ompliran de sardanes el Pavelló de La Salle.

Diumenge 19 de gener, Manlleu celebra una nova edició de l’Aplec d’hivern organitzat per l’Agrupació Sardanista Manlleuenca amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manlleu, la Confederació Sardanista de Catalunya i la Comissió d’Aplecs Sardanistes de les Comarques Barcelonines. Aquesta serà la 20a edició d’un dels primers aplecs d’arreu de Catalunya que obre la temporada del calendari sardanista.


A partir de 2/4 de 5 de la tarda les cobles Bisbal Jove i Mediterrània, respectivament, ompliran de sardanes el Pavelló de La Salle amb un repertori ben ampli. Sardanes de compositors clàssics com Ricard Viladesau, Francesc Mas Ros o Conrad Saló o autors més actuals: Jordi Paulí, Marc Timón, Enric Ortí o Dani Gasulla entre d’altres.


L’Agrupació Sardanista va ser fundada el 1929 i actualment compta amb uns 450 socis i sòcies que son els que fan possible que cada any es puguin fer tot un seguit d’activitats sardanistes importants a la ciutat: dos aplecs, un concurs de colles, ballades, concerts...


La sardana de conjunt serà “Magma de colors” de Lluís Alcalà, sardana dedicada als 90 anys de l’Agrupació i que es va estrenar el passat mes d’abril en el transcurs del concert commemoratiu dels 90 anys. Aquesta sardana serà interpretada per les 2 cobles simultàniament.
Un any més, en el transcurs de l’aplec, l’Agrupació Sardanista oferirà als assistents coca, xocolata i cava i es farà el sorteig de paneres gràcies a la col·laboració d’establiments de la ciutat.


Imatges relacionades

200119 aplec_sardanes.jpg

Data de modificació: 17/01/2020 10:06:53

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter