Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

10/10/2016

Manlleu acollirà la 19a edició del Concert Catalunya Coral 2016 de la demarcació d’Osona, Ripollès i Cerdanya

Cordhomes i la Federació Catalana d’Entitats Corals organitzen, el proper dissabte 15 d’octubre a les 9 del vespre, el concert Catalunya Coral que anualment s’organitza des de la Federació i que acull la ciutat d’una entitat, associació, cor o coral que estigui interessada en la promoció del cant coral.

Manlleu és la ciutat acollidora del Concert Catalunya Coral 2016 de la demarcació d’Osona, Ripollès i Cerdanya, en la seva 19a edició. Cordhomes organitza conjuntament amb la Federació Catalana d’Entitats Corals, la FCEC, el concert Catalunya Coral que anualment s’organitza des de la Federació i que pot acollir la ciutat d’una entitat, associació, cor o coral que estigui interessada en la promoció del cant coral. 

El concert, que es farà el proper dissabte dia 15 d’octubre a l’Església del Col·legi La Salle de Manlleu, es un dels que s’organitzen en cada una de les onze demarcacions en que està subdividida la Federació Catalana d’Entitats Corals. Al concert hi participaran el Cordhomes, de la demarcació d’Osona, la Coral Lavínia, de la demarcació del Barcelonès, i la Coral Polifònica Joia d’Alella, de la demarcació del Maresme. 

El concert, que és gratuït i obert a tota la població, tindrà lloc el dissabte dia 15 d’octubre a les 9 del vespre, a l’Església del Col·legi La Salle de Manlleu (carrer Enric Delaris, 68).


Imatges relacionades

161010 cartell_cant_coral_catalunya

Data de modificació: 10/10/2016 10:51:00

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter