Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

18/12/2019

Manlleu acull la XXXIII Exposició de Motos Antigues i Cotxes antics a la plaça Fra Bernadí

El diumenge 5 de gener, a partir de les 9 del matí, es podran tornar a veure exposades a la plaça les motos clàssiques i els vehicles antics.

Aquest any tindrà lloc la  33a  sortida de motos clàssiques de Manlleu, la 10a Trobada d’Strombers i la 11a Especial Sanglas. Aquesta trobada vol mantenir la il·lusió de la restauració i el manteniment dels vehicles clàssics, que són patrimoni històric de la nostra societat.

 Aquest any també es podrà veure l’emblemàtic autobús SETRA de la línia que havia cobert el transport comarcal, l’empresa d’Autocars Pous, que com comenten des de l’organització “tots coneixíem i havíem empaitat quan volíem fer els recorreguts comarcals entre les ciutats d’Osona. L’autobús ha estat meravellosament conservat pel nostre amic Toni Arimany”. Es podran veure també uns quants camions antics extraordinàriament restaurats. 

A les 11 del matí s’engegaran els vehicles, i els propietaris explicaran la història i les anècdotes del seu vehicle. Lliurement, si algun participant vol sortir a fer una volta amb el seu vehicle clàssic, la Policia Municipal ens obrirà pas per la ciutat, i es farà ruta fins a Cantonigròs.

 Tots els vehicles clàssics estaran exposats a la plaça Fra Bernadí de Manlleu a partir de les 9 del matí. 

Us convidem doncs a continuar gaudint del clàssic, i del ral·li del fred, nom amb el que es coneix l’Exposició del Clàssic de Manlleu.


Imatges relacionades

Cartell motoauto 5.01.2020

Data de modificació: 18/12/2019 12:49:44

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter