Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

7/10/2016

“Sol·licitud d’amistat”, obra de creació pròpia de Teatre Centre, torna a l’Espai Rusiñol

El proper diumenge 23 d'octubre, a les 6 de la tarda, l'Espai Rusiñol de Manlleu acollirà una nova sessió de l’obra “Sol·licitud d’amistat”. El preu de l’entrada és de “Taquilla Inversa”, on al final de l'espectacle cadascú paga el preu que considera just i oportú.

L’obra “Sol·licitud d’amistat” és sorgida d'un procés de treball col·lectiu que reflexiona, qüestiona i juga amb temes com ara l'amistat, les noves tecnologies, els estereotips i les relacions socials i els sentiments que generen. 

“Sol·licitud d’amistat” ja es va representar a l’Espai Rusiñol el passat mes d’abril, i l’obra va sorprendre agradablement per les reflexions que proposa i el llenguatge teatral utilitzat. 

Teatre Centre torna a programar l’obra el proper diumenge dia 23 d’octubre i amb taquilla inversa, forma que permet a l’espectador pagar, una vegada vista l’obra, el preu que ell escull. La Salle Manlleu, l’INS Antoni Pous, el Casals Gràcia i l’Institut del Ter podran veure l’espectacle de forma privada el divendres 21 d’octubre al matí.


Data de modificació: 07/10/2016 14:45:17

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter