Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

6/10/2016

Commemoració del Dia de les Dones Rurals a Manlleu

El 15 d’octubre és el Dia Internacional de la Dona Rural i Manlleu es suma a aquesta commemoració emetent en directe a Ràdio Manlleu (107FM) el dilluns dia 10 d’octubre a les 17.15h una taula rodona amb diverses dones de la comarca que treballen els horts.

Per posar en valor la impotència de les dones rurals per a la nostra societat, dilluns 10 d’octubre a les 17.15h s’emetrà en directe a Ràdio Manlleu (107FM) una taula rodona amb diverses dones de la comarca que treballen els horts. El programa es tornarà a emetre el mateix 15 d’octubre, Dia Internacional de la Dona Rural. Durant aquella setmana es podran escoltar, després de les notícies de les 17h, les entrevistes realitzades en la campanya que encetada el març de 2016 anomenada “Llavors de dona”. 

El 1995, en la IV Conferència Mundial sobre la Dona, organitzada per les Nacions Unides a Beijing (Xina), es va instaurar el 15 d’octubre com el Dia Internacional de la Dona Rural. L'objectiu principal de celebrar aquest dia és visibilitzar la importància que mereix l'aportació econòmica, social i cultural que fan les dones en àrees rurals d'arreu i la seva decisiva contribució a la seguretat alimentària, especialment a través de la seva tradicional preocupació pel desenvolupament sostenible i la seva intervenció en pràctiques ecològiques.

 


Data de modificació: 06/10/2016 12:08:09

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter