Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

30/9/2016

Manlleu amplia el servei de bústies per a habitatges disseminats

El nou servei de bústies s’apropa als diferents sectors del municipi on es troben els habitatges disseminats i entrarà en funcionament el dia 1 d’octubre.

Fins aquesta setmana la totalitat de les bústies per a habitatges disseminats de Manlleu han estat situades a l’aparcament públic del costat de les naus de la brigada municipal, a tocar del canal industrial. La concentració en aquest únic punt obligava a desplaçar-se i creuar el nucli urbà a les masies i habitatges disseminats situats als diversos sectors del municipi. 

Després de rebre vàries peticions i de comptar amb el vist-i-plau del Consell de la Pagesia, l’ajuntament ha comprat noves bústies per ampliar el servei i apropar-lo a les masies. 

L’emplaçament actual s’ha eliminat i a partir del dia 1 d’octubre el servei es realitzarà en quatre punts del nucli urbà:

  • Av. Pirineus (sector Nord).
  • Piscines municipals (sector Est).
  • C. Via Ausetània (sector Sud).
  • Estació de trens (sector Oest). 

La modificació ha suposat donar nous números de bústies a tothom, d’acord amb els criteris actuals de Correus. Queden bústies vacants en tots els sectors, per tant el servei es pot ampliar en cas de rebre noves peticions. 

PD: Adjuntem esquema amb indicació de la ubicació exacta de la situació de les noves bústies.


Imatges relacionades

160930 noves_bústies

Data de modificació: 30/09/2016 14:01:04

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter