Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

6/8/2019

Gairebé 600 persones han assistit a les projeccions del 9è Festival de cinema a la fresca de Manlleu

El Festival ha acollit una mitjana de 80 espectadors a les sessions a Can Puget, on s’han servit més de 200 sopars. Dues projeccions al barri de Gràcia han sumat 250 espectadors.

La 9a edició del Festival de cinema a la fresca de Manlleu, amb 6 projeccions durant els dimecres del mes de juliol, ha tingut un balanç molt positiu, amb uns 575 espectadors.

Les quatre sessions als Jardins de Can Puget, que conserven el format clàssic d’aquesta mostra de cinema, han tingut 325 espectadors, amb una mitjana de 80 per sessió, superior a la de l’any passat. Des de l’equip de joves que organitza l’activitat conjuntament amb l’Ajuntament de Manlleu, valoren positivament les xifres: s’ha mantingut un nombre regular d’espectadors i fins i tot s’ha notat un creixement setmanal, mentre que en altres anys era habitual notar un desnivell en funció de la pel·lícula i una certa sensació de desinflament a mesura que avançava el mes. Enguany, de fet, s’ha programat una sessió menys, evitant així la dispersió en el temps i oferint una programació molt més compacta.

Durant les sessions a Can Puget s’ha comptat de nou amb la participació de les empreses manlleuenques Pilster i Sambucus, que oferien servei de bar i de sopar. Enguany s’han servit més de 200 sopars, dissenyats setmanalment en funció de la nacionalitat del film projectat: EUA, Espanya, Itàlia i França. El festival ha consolidat al llarg de 9 edicions aquest format, amb una vetllada a l’aire lliure que combina cinema i la possibilitat de sopar i prendre una beguda.

Presència al municipi
Fora d’aquest espai, el Festival ha programat dues sessions al Barri de Gràcia, seguint amb la proposta que va iniciar-se l’any passat d’oferir cinema en altres indrets del municipi: una matinal infantil al teatre-cinema de Gràcia, que va comptar amb 190 nens i nenes dels casals infantils del municipi; i una sessió a la Plaça de Gràcia amb la projecció d’un film de culte, Els Goonies, que malauradament es va veure deslluït per la pluja que va caure aquell dia.

El Festival de cinema a la fresca activitat està organitzat per l’Ajuntament de Manlleu. A través del Servei de Joventut es dona suport al col·lectiu de joves que hi participa des del primer any i que s’encarreguen de dissenyar la programació i el cartell de cada edició. Enguany s’ha comptat també amb la participació de l’Associació Cultural Pro Ateneu de Manlleu, que ha facilitat la contractació de títols. En aquesta 9a edició també s’ha fet una aposta tècnica per oferir la millor qualitat d’imatge i so possible durant les projeccions de cinema.

De cara a l’any que ve, i amb un format plenament consolidat, des de l’organització es valora fer una edició especial en motiu del desè aniversari.


Imatges relacionades

Cinema a la fresca.jpeg

Data de modificació: 06/08/2019 09:03:49

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter