Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

20/6/2019

Lliurament de beques als millors currículums d’alumnes de 2n de batxillerat de centres educatius de Manlleu

El divendres 28 de juny, a les 7 de la tarda, a l’Auditori de la Fundació Antiga Caixa Manlleu (carrer del Pont 16-18 planta baixa), es farà el lliurament de quatre beques als alumnes que han aconseguit les millors qualificacions de mitjana dels dos cursos de batxillerat cursats en els centres de secundària de Manlleu.

Les beques als millors currículums d’alumnes de 2n de batxillerat compten amb la col·laboració de les empreses Novatilu i Bon Preu. A l’acte de lliurament hi assistirà Àlex Garrido, alcalde de Manlleu, Josep Ignasi Solsona, director del Col·legi La Salle de Manlleu i Lluís Monteis, director de l’Institut Antoni Pous i Argila. També assistirà a l’acte Andrea Carandell, representant de l’empresa Novatilu i un representant de l’empresa Bon Preu, responsables de lliurar les beques als i les alumnes. 

L’import de cada una de les quatre beques és de 1.000 €, import que els alumnes becats han de destinar a sufragar despeses referides als seus estudis del curs vinent. 

Per cloure l’acte, alumnes de l’escola Municipal de Música de Manlleu interpretaran unes peces musicals. L’acte està obert a tota la ciutadania.


Imatges relacionades

ajuntament_esq

Data de modificació: 20/06/2019 11:48:05

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter