Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

27/9/2016

El Grup Excursionista de Manlleu organitza la 26a edició de la Bicicims

La pedalada arrencarà el proper diumenge dia 2 d’octubre a les 8 del matí des de la Plaça Sanglas Alsina, i tornarà a resseguir alguns dels cims osonencs més emblemàtics.

El proper diumenge dia 2 d’octubre a les 8 del matí arrencarà una nova edició de la clàssica Bicicims. A partir de dos quarts de 8 del matí es farà la recollida de dorsals. 

El punt de sortida i arribada és la plaça Sanglas i Alsina (davant de les piscines municipals). La pedalada està dirigida a ciclistes d’un nivell mitjà i alt, amants de la muntanya. La prova, no competitiva, uneix bicicleta i muntanyisme i per aquest motiu, les inscripcions es tanquen a 100 participants, evitant així les massificacions de ciclistes i evitant que es malmetin els espais naturals per on passa el recorregut. 

Com cada any, el recorregut, transcorrerà per pistes forestals, corriols i trialeres, i fins i tot alguns punts on s’ha de carregar la bici a coll. 

Enguany es podrà escollir entre tres recorreguts amb diferents graus de dificultat. El primer recorregut és de 73 Km de distància amb un desnivell de 2.450 metres positius. El segon recorregut és de 91 km amb un desnivell de 3.000 metres positius i el tercer, només recomanable per ciclistes experts, és de 108 km i 3.700 m de desnivell positiu. Totes les rutes es desenvoluparan exclusivament amb GPS. 

A l’arribada, tots els participants tindran servei de dutxa i servei per rentar les bicicletes. 

Més informació a www.bicicims.com


Imatges relacionades

160927 bicicims

Data de modificació: 27/09/2016 10:17:36

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter