Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

26/9/2016

Manlleu acull la 2a Trobada catalana a Osona de VW Golf

El proper diumenge dia 2 d’octubre es celebrarà, a la plaça Fra Bernadí, aquesta trobada oberta a tot tipus de “golfs”: clàssics, de sèrie, tunning, ... Cotxes que de 9 del matí a 12 del migdia es podran veure exposats a la plaça.

El Club Vw Golf Catalunya organitza aquesta 2a trobada trobada catalana a Osona el proper diumenge dia 2 d’octubre. A les 9 del matí està prevista l’arribada dels participants i es procedirà a ordenar els cotxes per sèries. Els vehicles estaran exposats fins les 12 del migdia, hora d’inici d’una ruta circular de 21km que tindrà Manlleu de punt de sortida i arribada.

Al llarg del matí hi haurà venda de números per a participar en el sorteig d’una gran panera, amb l’objectiu de recaptar diners per ajudar a la família d’en Lian, un nen de Sant Hipòlit que pateix una malaltia desconeguda, essent el primer i únic cas al món documentat de mutació dels neurotransmissors. L’organització, el Club Vw Golf Catalunya, destinarà a aquesta causa tots els diners recaptats en el sorteig de la panera.


Imatges relacionades

Trobada de VW Golf

Data de modificació: 26/09/2016 09:19:18

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter