Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

6/6/2016

Manlleu s’adhereix al projecte “No puc esperar” de l’Associació de Malalts de Crhon i Colitis Ulcerosa de Catalunya (ACCU Catalunya)

El projecte està pensat per facilitar el dia a dia de les persones que necessiten utilitzar un lavabo urgentment per un problema mèdic no contagiós.

 L’Ajuntament de Manlleu posa a disposició d’aquestes persones els lavabos dels equipaments públics. 

“No puc esperar” és un projecte d’ACCU Catalunya i la Unitat de Malaltia Inflamatòria Intestinal de l’Hospital Universitari Doctor Josep Trueta de Girona.  El projecte està pensat facilitar el dia a dia de les persones que necessiten utilitzar un lavabo urgentment per un problema mèdic no contagiós. 

S’està treballant per arribar a acords amb establiments i entitats públiques perquè permetin utilitzar els seus lavabos al les persones portadores d’una targeta “No puc esperar”. Aquestes targetes s’emeten des d’ACCU Catalunya i el personal sanitari i els facultatius especialistes són els qui les lliuren als pacients que creuen convenient. 

Des de la setmana passada l’Ajuntament de Manlleu també forma part d’aquest projecte, posant a disposició dels afectats/des els lavabos dels equipaments municipals.

A la pàgina web de l’ajuntament s’hi pot trobar un mapa Situa’m personalitzats pel projecte “No puc esperar” amb tots els equipaments ubicats:

http://situam.maps.arcgis.com/apps/MapSeries/index.html?appid=6b72a28c901945568138c8090081c7c7 

Més informació http://www.accucatalunya.cat/ca/


Data de modificació: 14/06/2016 09:50:04

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter