Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

19/3/2018

Lliurament de diplomes als alumnes del curs PRT, Programa de reincorporació al treball, de “Peonatge de neteja i manteniment, domèstica i industrial i altres equipaments”

El dijous 15 de març es van lliurar els diplomes als 12 alumnes del curs, que ha estat organitzat per Càritas Diocesana, amb el suport econòmic de la Secretaria d’Immigració de la Generalitat de Catalunya, la col·laboració de l’Ajuntament de Manlleu, del Consorci per a la Normalització Lingüística i la parròquia de Santa Maria.

El dijous 15 de març es van lliurar els diplomes als 12 alumnes del curs PRT, Programa de reincorporació al treball, de “Peonatge de neteja i manteniment, domèstica i industrial i altres equipaments”, organitzat per Caritas Diocesana de Vic (Càritas Interparroquial de Manlleu). 

A l’acte del lliurament, que va tenir lloc als locals de la parròquia Santa Maria, es va comptar amb la presència d’Oriol Amorós, Secretari d’Igualtat, Migracions i Ciutadania, l’alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, Núria Callís, Directora de Càritas Interparroquial de Manlleu, i dels formadors del curs, del Consorci de Normalització Lingüística, de l’OPE i de centres on hi han fet pràctiques. 

Aquest curs ha estat organitzat per Càritas Diocesana, amb el suport econòmic de la Secretaria d’Immigració de la Generalitat de Catalunya, la col·laboració de l’Ajuntament de Manlleu, del Consorci per a la Normalització Lingüística i la parròquia de Santa Maria. 

La durada del curs ha estat de 4 mesos i el perfil al que ha anat dirigit el curs és el de persones estrangeres immigrades que no han tingut l’oportunitat d’incorporar-se al món del treball per manca d’especialització laboral. 

S’ha comptat amb la participació de diverses empreses de Manlleu i de Vic, on l’alumnat, després dels tres mesos de continguts teòrics, ha pogut fer-hi un mes de pràctiques. Tant a la part teòrica com a les pràctiques l’assistència ha estat del cent per cent, cosa que ha fet que els resultats i el grau de satisfacció tant del professorat com de l’alumnat hagi estat molt alt. Al finalitzar el curs dues persones ja han obtingut un contracte de treball i s’espera que hi hagi més insercions laborals. 

Al final de l’acte es va compartir coca, té i pastes, que van afavorir una trobada distesa entre totes les persones assistents.


Imatges relacionades

180319 peonatge_diplomes (1520 x 1140).jpg
180319 peonatge_grup (1520 x 1140).jpg

Data de modificació: 20/03/2018 16:32:40

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter