Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

22/5/2019

El Lab Manlleu, espai de Coworking celebra el seu segon aniversari

El proper dijous 30 de maig es farà un acte de celebració organitzat per l’equip de l’OPE i les empreses allotjades a l’espai municipal

El proper dijous, 30 de maig, a partir de les 18.30h, el Lab Manlleu, espai de Coworking ha organitzat una trobada per celebrar el segon aniversari de l’equipament. Després del brindis i les presentacions per part de l’OPE i els coworkers de l’espai, es donaran a conèixer les properes activitats programades i es farà una activitat de Networking amb l’objectiu que les persones assistents puguin compartir contactes i experiències.

El Lab Manlleu va obrir les portes el 2017 i compta amb vuit espais de treball compartit, sis dels quals estan ocupats. És, a més, un punt d’atenció a l’emprenedoria i l’empresa per part del Servei de l’OPE Manlleu i serveix també d’espai de formació, reunions i jornades per a empreses de Manlleu i del territori.

La celebració d’aquest segon aniversari és un acte gratuït, obert a tothom, i que pot ser d’especial interès per a professionals i treballadors/ores autònoms/es. Seguint amb un dels objectius del Lab de ser un espai de referència per l’activitat emprenedora i empresarial, s’ha programat una activitat de Networking per tal que les persones assistents puguin intercanviar experiències i ampliar la seva xarxa de contactes en un ambient distès.

L’acte tindrà lloc el dijous, 30 de maig, a partir de les 18.30 h a l’Espai del Lab Manlleu. Carrer Prior Tarafa, 11. Es recomana a les persones que vulguin assistir-hi que ho comuniquin a través del correu lab@manlleu.cat

Programa
18.30 h. Benvinguda i brindis
19 h. Presentació Lab Manlleu
19.30 h. Dinàmica de Networking


Imatges relacionades

LAb 2n aniversari 31.05

Data de modificació: 22/05/2019 15:02:09

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter