Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

22/3/2017

Es presenta el Centre de Formació Integral de Manlleu a l’IES Antoni Pous

El passat dijous 16 de març es va presentar el Centre de Formació Integral de Manlleu a l’Institut Antoni Pous i Argila i es va celebrar la primera reunió de la Comissió de Coordinació per a la seva posada en marxa.

Aquesta primera trobada va tenir una durada de 1 hora i tot seguit els membres assistents van explicar en què consisteix aquest Centre de Formació Integral, que neix amb el repte d’oferir a tota la població oportunitats de formació adaptades a les diferents necessitats que es tenen al llarg de la vida.

El Centre neix per ser referent formatiu, aglutinar les necessitats formatives del territori i donar-hi resposta. Els objectius són oferir formació ocupacional, potenciar la formació dual, promoure l’acreditació de competències, així com el reciclatge de treballadors i facilitar la transició escola-treball. En aquesta línia s’estrena amb dos cursos de formació ocupacional en el sector sociosanitari que permetran a l’alumnat obtenir la qualificació necessària per treballar en un sector amb demanda creixent de personal.

El Centre també acollirà properament dos cursos de formació continua per a treballadors: un de Gestió Empresarial per a Autònoms i un altre de Posicionament Web.

Visita el blog de notícies econòmiques de Manlleu i territori femxarxa.cat

 

 


Imatges relacionades

presentcfi

Data de modificació: 22/03/2017 08:58:31

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter