Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

16/11/2016

Ràdio Manlleu organitza un debat sobre el Dia Internacional dels Drets dels Infants

El programa s’emetrà en directe aquest dijous a les 19h i es repetirà diumenge 20 de novembre al matí, quan coincideix amb l’efemèride.

Ràdio Manlleu organitza un debat sobre el Dia Internacional dels Drets dels Infants. El programa és un espai d'anàlisi de com es viuen els drets dels infants des del punt de vista d'un infant, Paula Molist, un educador social, Toni Mas, un mestre, Pep Bas, del Puig-Agut, i una monitora de lleure, Mireia Padrós. En el transcurs del programa hi haurà la lectura d'un conte per part d’un infant i diversos càpsules on els mateixos nens i nenes expliquen què són per a ells els seus drets.

 

En aquest espai, conduït per la periodista Gisela Francàs i la mestra i psicopedagoga Marta Ramírez, es donarà veu als autèntics protagonistes juntament amb professionals de diferents àmbits que també vetllen per l’acompliment d’aquests drets. L’emissora manlleuenca vol donar veu a molts col·lectius a través dels nous programes de debat que s’han encetat aquesta temporada, i que a l’octubre van implicar una tertúlia sobre el Dia Internacional de les Dones Rurals.

 

El programa s’emetrà en directe aquest dijous a les 19h i es repetirà diumenge 20 de novembre al matí, quan coincideix amb l’efemèride. Es podrà sentir després del programa Nostra Dansa, d’11 a 12 del matí.


Imatges relacionades

161116 logo_drets_infants

Data de modificació: 25/11/2016 14:05:31

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter